Autoverhuur Rodez Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rodez Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Rodez Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rodez Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rodez Luchthaven

Autohuur Rodez Luchthaven
Auto huren Rodez Luchthaven

Rodez Airport – Aveyron (RDZ), genoemd in het Frans “Aeroport de Rodez – Aveyron” is gelegen in het zuiden van Frankrijk – 11 km ten noordwesten van het stadscentrum Rodez.

Rodez Airport is een kleine – maar groeiende – internationale luchthaven, die ongeveer 140.000 passagiers per jaar (2010) worden geserveerd. De luchtvaartmaatschappijen Ryanair, Air France en Air Hex heeft directe vluchten van hier naar dergelijke Parijs – Orly, Lyon, Dublin en Londen.In 2012 zal het ook lanceren van een nieuwe vlucht naar Brussel.

De luchthaven werd geopend in 1970, en de eerste internationale vluchten opgedaan in 2003. Rodez Airport heeft een terminal, waar er faciliteiten zoals internet, een restaurant / cafe / bar (geopend in juni 2012), ATM en vergaderzalen. De luchthaven is toegankelijk voor gehandicapten.

Er zijn verschillende hotels in de omgeving – met inbegrip van de 3-sterren “Hostellerie De Fontanges” – en dat is een 10 minuten. in de tijd van de terminal.

Er is geen openbaar vervoer van de luchthaven naar het centrum van Rodez, maar buiten de terminal gebouw heeft een gemakkelijke toegang tot de taxi. Als u een auto wilt huren in Rodez, de autoverhuurbedrijven Avis, Hertz, Europcar en National kantoren op de luchthaven.