Autoverhuur Rotterdam

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rotterdam

Vind goedkope autoverhuur in Rotterdam door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rotterdam. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rotterdam

Autohuur Rotterdam
Auto huren Rotterdam

Rotterdam is gelegen ten westen van het Nederland van de rivier de Nieuwe Maas – ca. 25 km van de Noordzee, en is het land de tweede grootste stad (na Amsterdam ).De stad is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De rivier heeft een verbinding met de Noordzee.

Rotterdam heeft 607.000 inwoners, en als je ook het grootstedelijk gebied, de bevolking neemt toe tot bijna 1,2 miljoen (2010).Rotterdam is een van de grootste en modernste havens, en is ook een internationaal handelscentrum. De stad is ook een belangrijk spoorwegknooppunt en een belangrijk cultureel centrum.

Rotterdam werd zwaar beschadigd tijdens de 2e Wereldoorlog en heeft enige bewaard gebleven oude gebouwen. Van deze, de gotische kerk van Sint Laurenskerk uit 1525 (“Grote Kerk”) en het stadhuis uit 1925.

Andere toeristische attracties in Rotterdam zijn Art Museum “Boymans van Beuningen” – met rijke collectie van de Nederlandse kunst, zoölogische en botanische tuin, museum voor fotografie, architectuur, museum, natuurhistorisch museum, maritiem museum en de “Kunsthal Rotterdam” – met wisselende kunstexposities.

Langs kunstmatige zand van de rivier Niew Mass stranden – en dat is erg populair in de zomer.

Rotterdam heeft overigens goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven. De jaarlijkse festivals en evenementen in de stad – met inbegrip van een internationaal filmfestival en een jazzfestival.

Luchthaven van de stad – Rotterdam Airport – 8 km ten noordwesten van de stad.Dit is van Nederland op een na grootste luchthaven.