Autoverhuur Saarbrücken

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Saarbrücken

Vind goedkope autoverhuur in Saarbrücken door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Saarbrücken. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Saarbrücken

Autohuur Saarbrücken
Auto huren Saarbrücken

Saarbrücken is een stad in de staat van Saarland in het zuidwesten van Duitsland, niet ver van Frankrijk.De stad ligt in een dichtbevolkt gebied en heeft een bevolking van 176.135 inwoners (2011).

Saarbrücken wordt gebruikt om de industriële hub, met name als gevolg van de kolenmijnen in het gebied. De stad en stond bekend om de productie van ijzer en staal, suiker, bier, aardewerk, optische instrumenten, machines en bouwmaterialen. Maar de stad heeft verloren belang als een industrieel centrum in de afgelopen decennia in verband met de kolenmijnen verloor de winstgevendheid.

Historische bezienswaardigheden zijn Saarbrücken stenen brug over de Saar (1546), de gotische kerk van St. Arnual, Saarbrücker Schloss (kasteel uit 1700) en de oude stad met de naam St. Johanner Markt.

Old Town is bekend dat een aantal goede restaurants, gezellige cafes en boetiekjes te hebben. Een zware moet men om de prachtige barokke Ludwigskirche. Europa Galerie is een winkelcentrum dat verschilt van de meeste, omdat het is gelegen in een prachtige, statige historische gebouw.

In twee periodes in de jaren 1900 (1919-1935 en 1945-1957) waren Saarbrücken deel van het Saargebied onder Frans bestuur. Vanwege deze en dicht bij Frankrijk vindt er nog steeds Franse invloeden.

Saarbrücken luchthaven ligt op 11 km van het centrum van Saarbrücken.