Autoverhuur Saint Malo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Saint Malo

Vind goedkope autoverhuur in Saint Malo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Saint Malo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Saint Malo

Autohuur Saint Malo
Auto huren Saint Malo

De kustplaats Saint-Malo is gelegen ten noordwesten van Frankrijk – in de regio Bretagne – en die behoren tot het Franse ministerie van Ille-et-Vilaine.

Saint-Malo is een populair strand en resort – gelegen aan de monding van de rivier de Rance en de Atlantische Oceaan. Er is veerdienst vanuit de haven van Saint-Malo aan dergelijke Plymouth Engeland.

De stad heeft ongeveer 50.000 inwoners (2010) – maar toen de toeristen Saint-Malo in de zomer, het verhogen van de bevolking tot bijna 200.000.

Tides zijn grote verschillen in de kuststad, en het kan tot 14 meter verschil tussen eb en vloed.

De oude stadsmuren van het midden-Saint-Malo bestaat nog steeds en omringt de oude stad – gelegen op een rotsachtige kaap. Het is ook de stad de belangrijkste toeristische attracties – waaronder het kasteel “Château de Saint-Malo” uit de jaren 1400 en de kerk “Cathedrale St-Vincent de Saint Malo” uit 1100.

Binnen de stadsmuren zijn gezellige straten met hotels, restaurants, bars en winkels, en een paar keer per week heeft het mooie outdoor markten hier – en dat is erg populair bij toeristen.

Het baden stranden van Saint-Malo is ook een natuurlijke aantrekkingskracht voor toeristen, en er zijn goede mogelijkheden voor diverse watersporten.

Aquarium “La Grand Aquarium – Saint-Malo” ook aan te bevelen een bezoek waard. Hier zijn 9 verschillende thema exposities, zoals tropische vissen, haaien, reusachtige krabben, schildpadden, enz.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is DINARD – PLEURTUIT – Saint-Malo Airport, gelegen 16 km ten zuidwesten van het centrum.