Autoverhuur Skiathos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Skiathos

Vind goedkope autoverhuur in Skiathos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Skiathos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Skiathos

Autohuur Skiathos
Auto huren Skiathos

Skiathos is de meest populaire van de in totaal meer dan 1.400 eilanden in de Sporaden, gelegen voor de oostkust van Griekenland.Het heeft een oppervlakte van 47km2 en een bevolking van ongeveer 6200 (2010).

Toeristen die een bezoek Skiathos heeft 70 stranden om uit te kiezen, en de meeste toeristen komen hier gewoon te zwemmen, zonnen en te ontspannen.

Het eiland is al te zien in rond 500 voor Christus Kr., En speelde een belangrijke rol tijdens de zogenaamde Perzische Oorlogen.

Langs de kust van Skiathos is witgekalkte hotel complexen in een rij, en charter toeristen uit heel Europa fill hotelkamers. Het is ook de natuurlijke schoonheid van het eiland, dat in vele delen wordt gedomineerd door groene olijf-en pijnbomen. Er is een tekort aan historische plaatsen in Skiathos, maar veel toeristen graag een excursie naar de oude hoofdstad Kastro, ten noorden van het eiland gelegen. Ligt op een hoge klif maakt je hier een prachtig uitzicht heeft.

Anders kan worden opgemerkt dat een aantal van de beroemde film “Mamma Mia!” werd gefilmd op Skiathos. Nog meer scènes uit de film zijn ook plaatsen op het naburige eiland Skopelos.

3 km ten noordoosten van het centrum van de voornaamste van het eiland de stad – die simpelweg genaamd Skiathos Town – Gelegen luchthaven “Skiathos Airport”, die ook actief de populaire naburige eilanden Skopelos en Alonissos. Elke zomer duizenden toeristen die aankomen hier. Veel van de inwoners van het eiland, toerisme als een carrière, maar het werken op het vasteland buiten het toeristische seizoen.