Autoverhuur Skopje

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Skopje

Vind goedkope autoverhuur in Skopje door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Skopje. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Skopje

Autohuur Skopje
Auto huren Skopje

Skopje is de hoofdstad en grootste stad van de Republiek Macedonië.De 668.518 inwoners (volkstelling 2006) goed voor een derde van de bevolking van het kleine land.

De stad is gelegen in het noorden van Macedonië, aan de oevers van de Vardar rivier en de bergen tussen Skopje en skopska Crna Gora niet ver van de grens met Kosovo en Servië.

De mensen leefden in het gebied al 4000 voor Christuskr. De stad heeft een bewogen geschiedenis. Het is veroverd meerdere malen, en was een belangrijke stad in het Ottomaanse Rijk. Skopje ontwikkelde zich snel na de Tweede Wereldoorlog, maar het economisch herstel werd verbroken in 1963 toen het werd getroffen door een krachtige aardbeving die 90 procent van de stad te laten in puin.

In het oude Joegoslavië, Skopje was een belangrijke producent van ijzer producten tot de ijzergieterij werden gesloten. Skopje is vandaag de dag een belangrijk handelscentrum voor tabak, wol, groenten en fruit geteeld in gebieden rond de stad.

Skopje gericht op het ontwikkelen als toeristische bestemming, en in de zomermaanden is het aantal muziekfestivals. In september van elk jaar het theaterfestival gehouden YOT’s – Jonge Open Theater. Musea die een bezoek waard zijn Macadonia museum dat vertelt over de geschiedenis van het land, en het Museum voor Moderne Kunst, die ook een aantal belangrijke internationale werken.

Skopje “Alexander de Grote” International Airport is de dichtstbijzijnde, op 17 km

zuidoosten van het centrum.