Autoverhuur Stuttgart

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stuttgart

Vind goedkope autoverhuur in Stuttgart door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stuttgart. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stuttgart

Autohuur Stuttgart
Auto huren Stuttgart

Stuttgart is gelegen in het zuidwesten van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg.De stad is prachtig gelegen in een zijdal aan Neckartal. Stuttgart heeft een belangrijke functie als zuid-Duitse industrieel en commercieel centrum, evenals een regionale communicatie hub.

Stuttgart heeft ongeveer 600.000 inwoners (2010), en is een belangrijke utdanningsby – met inbegrip van twee universiteiten, kunstacademies en een college van muziek en theater kunsten.

Stuttgart werd opgericht ca. 1250 – en was enkele eeuwen stad residentie van de graven en hertogen van Württemberg – en vanaf 1806 tot de Duitse eenwording in de jaren 1860, was de stad de hoofdstad van het Koninkrijk van Württemberg.

Ook Stuttgart was – net als de meeste andere grote steden in Duitsland – sterk gehavend tijdens de 2 Wereldoorlog. Sommige historische gebouwen ontsnapt schade – waaronder Stiftskirche uit 1321 en het Altes Schloss uit de jaren 1500. Dit laatste is nu de thuisbasis van een archeologisch en historisch museum.

Verschillende prachtige kasteel in de buurt van Stuttgart behouden blijft. Dit omvat de Schloss Rosenstein, waar vandaag de dag is er een natuurmuseum en Neues Schloss.

In het centrum zijn er verschillende moderne gebouwen, die opvallen – in de eerste plaats Neues Rathaus uit de jaren 1950 en Carl-Zeiss-Planetarium in de jaren 1970.

Stuttgart heeft anders een aantal musea en culturele instellingen te laten zien. Het belangrijkste hierbij is de enorme Staatstheater en het Concertgebouw Liederhalle.

Een andere populaire toeristische attractie in Stuttgart belevingscentrum Sl-centrum (waaronder hotels, thema restaurants, theater, bioscoop, casino, spa-bad en mogelijkheden om te winkelen). Het centrum heeft drie miljoen bezoekers per jaar.

Ook de dierentuin-botanische tuin Wilhelmina, is een belangrijke toeristische attractie in Stuttgart. Dit is de grootste in zijn soort in Europa – met inbegrip van 9.000 verschillende dieren, aquarium met krokodil hal en een enorme collectie van orchideeën.

Anders, de Bad Cannstatt – met al hun spa’s – zeker een bezoek waard.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Stuttgart, op 13 km ten zuidwesten van het centrum.