Autoverhuur Sydney Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sydney Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Sydney Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sydney Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sydney Luchthaven

Autohuur Sydney Luchthaven
Auto huren Sydney Luchthaven

Luchthaven van Sydney (SYD) – ook bekend als Kingsford Smith International Airport – is de grootste luchthaven van Australië. Het ligt 11 km ten zuiden van Het centrum van Sydney – in de buitenwijk Mascot.Sydney Airport bedient 36 miljoen reizigers per jaar (2010), en is ook ’s werelds oudste vliegveld is nog steeds in gebruik is.

De luchthaven heeft drie terminals – een voor internationale vluchten en twee terminals voor binnenlandse vluchten. De luchtvaartmaatschappijen Qantas, Virgin Blue en Jetstar heeft haar belangrijkste hub op luchthaven van Sydney, en van de internationale terminal gaat rechtstreeks naar het voorbeeld Londen, Frankfurt, Los Angeles, New York, Bangkok, Shanghai, Singapore en Dubai.

Vanaf het vliegveld zijn er goede openbaar vervoersverbindingen naar het centrum van Sydney als je de trein (Airport Link) of bus te nemen. Het is ook mogelijk om een ​​taxi of huurauto. U vindt de meeste van de grote autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar en Budget op de luchthaven, zodat u kunt een auto die al huren bij aankomst.

Sydney Airport biedt bezoekers veel winkelen in de vele winkels en aansluitingen hebben goede selectie van restaurants / cafes en bars. Daarnaast zijn er voorzieningen zoals banken en wisselkantoren, apotheek, schoonheids-en massagecentrum, gebedsruimte, observatiedek, gratis draadloos internet (WiFi) en korte en lange termijn.