Autoverhuur Thassos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Thassos

Vind goedkope autoverhuur in Thassos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Thassos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Thassos

Autohuur Thassos
Auto huren Thassos

Thassos (Thasos) is een populaire Griekse eiland in de noordelijke Egeïsche Zee, in het bijzonder voor de kust van Thracië landschap. Landschap van Thassos is vrij heuvelachtig, en de hoogste toppen zijn meer dan 1000 m Hoogste torens Ypsario (1045 m). Thassos heeft een oppervlakte van 380 km2 en een bevolking van 14.000 (2010). Het eiland belangrijkste stad, ook wel Thassos, verblijven iets meer dan 3.000 inwoners.

Thassos heeft een aantal landbouw-en industriële activiteiten, waar de belangrijkste producten zijn honing, olijven en wijn. Bovendien een deel van de eilandbewoners gebruikt als vissers, en dat er verschillende rich marmer mijnen daar. Men voelt dat er activiteit op Thassos marmer sinds de oudheid. Het schiereiland Aliki, die beveiligd is, kunt u nog steeds zien de overblijfselen van een oude marmergroeve.

Anders is het toerisme dat is de belangrijkste industrie in Thassos. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn een aantal mooie stranden en een aantal kloosters en pittoreske dorpjes.

In Thassos Town is een interessant historisch museum, en ernaast is een opgraving gebied waar men kan zien de ruïnes van een stadswijk uit de oudheid. Een pad leidt van hier tot aan de ruïnes van het kasteel “Acropolis” (ca. 500 voor Christus Kr.) En Tempel “Athena” (ca. 600 na Christus Kr.), Beide gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kavala International Airport – “Megas Alexandros”, gelegen buiten de stad Kavala op het Griekse vasteland.Vanaf hier kunt u een veerboot nemen naar Thassos. De reistijd is 1 uur.