Autoverhuur Tours

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tours

Vind goedkope autoverhuur in Tours door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tours. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tours

Autohuur Tours
Auto huren Tours

Tours ligt in het centrum van Frankrijk, ca. 240 km ten zuidwesten van Parijs – En is de hoofdstad van het Ministerie van Indre-et-Loire.De stad van de belangrijkste slagaders – Loire – is ook de langste rivier van Frankrijk.De bevolking is ongeveer 140.000 (2010), en het is naar schatting voorsteden – de stijgende bevolking tot meer dan 300.000.

Tours zijn beide een belangrijk verkeersknooppunt in dit deel van het land – en een grote industriële stad. Dit is met name de chemische en farmaceutische industrie, alsook textiel.

Tours is een oude stad, die een belangrijke positie in het Romeinse Rijk had tijdens de eerste eeuwen van de christelijke jaartelling. Anders, 732 een belangrijk jaar in de geschiedenis. Karel Martel versloeg toen een grote Arabische leger tussen Tours en Poitiers. De stad kende een periode van expansie in de late middeleeuwen en de renaissance, maar ervaren een significante daling in de late 1600’s.

Een groot deel van de oude gebouwen werden verwoest tijdens de 2e Wereldoorlog, maar een aantal belangrijke gebouwen nog steeds vermeden ernstige verwondingen. Daarom Tours heeft nog steeds veel architectonische bezienswaardigheden uit de bloeitijd van de Middeleeuwen en de Renaissance – vooral in de oude stad aan de oevers van de Loire. Dit omvat de de gotische kathedraal van St. Gatien – gebouwd in de periode 1170-1547, St. Julien kerk uit het midden van de 1200’s en aartsbisschop paleis uit de jaren 1600 waar nu een interessant museum van de kunst.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tours Val de Loire Airport, op 6 km ten noordoosten van de stad