Autoverhuur Tours Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tours Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Tours Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tours Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tours Luchthaven

Autohuur Tours Luchthaven
Auto huren Tours Luchthaven

Tours Loire Valley Airport (TUF) – die in het Frans heet “Aeroport Tours Val de Loire” – is een kleinere luchthaven in het Franse Ministerie van Indre-et-Loire, – ca.. 6 km ten noordoosten van het centrum van de stad Tours.De luchthaven heeft tussen de 50.000 en 100.000 passagiers per jaar.

De verbinding tussen de luchthaven en het centrum van Tours bediend door pendelbussen met frequente afvaarten. Als alternatief kunt u gebruik maken van gewone stadsbussen of taxi’s.

Er zijn regelmatige vluchten van Tours Airport naar Londen en Porto in Portugal met luchtvaartmaatschappij Ryanair.Anders is er een significante seizoensgebonden en charter verkeer van hier naar diverse Europese bestemmingen. Als u een auto wilt huren in Tours, het kan worden gedaan op een van de internationale autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven terminal – zoals Avis, Europcar, Hertz en National.

De openbare voorzieningen op de luchthaven heeft een restaurant en een kiosk. Er is ook business center in de terminal, alsmede bank-en wisselkantoor. Het dichtstbijzijnde hotel is het Comfort Hotel Tours, op 2 km van de luchthaven.