Autoverhuur Townsville

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Townsville

Vind goedkope autoverhuur in Townsville door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Townsville. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Townsville

Autohuur Townsville
Auto huren Townsville

Townsville is gelegen aan de kust ten noorden-oosten van Australië en is de grootste stad in de staat van Queensville.Home naar 174.462 inwoners (2011) in de stad. Aangezien het de officieuze hoofdstad van Queensville zijn er verschillende staatsinstellingen hier en grotere bedrijven. Townsville is een grote industriële stad.

In Townsville, een gemiddelde van 320 dagen te genieten van zon per jaar, en het is een belangrijke toeristische bestemming. Velen gebruiken Townsville als uitvalsbasis naar Magnetic Island, die niet ver weg is te bezoeken. Een van de belangrijkste attracties is het Great Barrier Reef, ’s werelds grootste koraalrif, dat meer dan 2000 km langs de kust van Queensland en heeft betrekking op 35 miljoen hectare strekt. Er zijn meer dan 1.500 verschillende soorten tropische vissen in de hele wereld de kleuren, 300 verschillende koralen en meer dan 400 soorten spons. De mogelijkheden voor duiken en snorkelen zijn uitstekend, en er zijn ook mogelijkheden voor een aantal van de eilanden.

Veel van de grote soorten koraalrif Great Barrier Reef is te zien in het grote aquarium Reef HQ in Townsville. Een paar dagen relaxen op het lange, tropische strand “The Strand” is ook een aanrader. Townsville City heeft een rustige, kosmopolitische uitstraling en een goede selectie aan restaurants.

Ross River loopt door het stedelijk gebied van Townsville en is van groot belang voor de stad en een belangrijke zoetwaterbron.