Autoverhuur Venlo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Venlo

Vind goedkope autoverhuur in Venlo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Venlo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Venlo

Autohuur Venlo
Auto huren Venlo

Venlo ligt ten zuidoosten van het Nederland van de rivier de Maas – ca. 60 km ten oosten van de stad Eindhoven.Venlo behoort tot de provincie Limburg, en de gemeente heeft ongeveer 100.000 inwoners (2011).

De stad is gelegen in de buurt van de grens met Duitsland, en is een commercieel en industrieel centrum en een belangrijk verkeersknooppunt. In 2003 werd de stad uitgeroepen tot “meest groene stad van Europa”.

Venlo kreeg de status van stad in 1343, en was zijn Astad uit 1364. De stad heeft een aantal bewaard gebleven middeleeuwse gebouwen – waaronder St. Martin’s Church uit 1430 (met zijn 90 meter hoge toren uit 1480) en het historische stadhuis uit de jaren 1300. De gevel van het stadhuis uit 1599.

Ten oosten van de oude stad, het Museum District. Hier is een voorbeeld de populaire kunst museum “Van Bommel van Dam” – met tentoonstellingen van schilderijen, beeldhouwwerken, tekeningen en foto’s. Ook het historisch museum “Limburgs Museum” is hier te vinden, en bezoekers kunnen zien van de uitgebreide archeologische tentoonstellingen, waaronder artefacten uit het Neolithicum.

Het is goed winkelen in Venlo met kleine speciaalzaken en grote warenhuizen. De stad biedt een aantal jaarlijkse festivals – met inbegrip van “Zomerparkfeest” in augustus – met live muziek, dans en kunst tentoonstellingen. Het festival duurt 4 dagen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Düsseldorf International Airport, ligt 40 mijl ten zuidoosten van Venlo.