Autoverhuur Vilnius Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vilnius Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Vilnius Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vilnius Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vilnius Luchthaven

Autohuur Vilnius Luchthaven
Auto huren Vilnius Luchthaven

Vilnius International Airport (VNO) – Tarptautinis Vilniaus Oro Uostas – is de grootste civiele luchthaven in Litouwen. Het ligt op 7 km ten zuiden van Vilnius, de hoofdstad van Litouwen – en werd geopend voor het verkeer in 1944.

De luchthaven heeft twee terminals – een uit 1954, die een duidelijke “Soviet” ontwerp heeft, en moderne in 2007 met een oppervlakte van 17.000 m2. Het dient bijna 1,4 miljoen passagiers per jaar, en er zijn regelmatige vluchten van hier naar een aantal Europese bestemmingen, met inbegrip van naar Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (SAS).

Vilnius International Airport is relatief eenvoudig als het gaat ingerichte puplikumsfasiliteter, maar vindt u het meest belangrijk. Er zijn ook verschillende restaurants en cafes, evenals een kleine selectie van winkels. Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar het aanbod in en rond het Vilnius is goed.

Om van de luchthaven naar het centrum van Vilnius, kan men met de bus of een taxi. Als u een auto wilt, verschillende internationale autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven te huren – met inbegrip van Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt (in aanvulling op een aantal Litouwse agentschappen).