Autoverhuur Wrocław

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Wrocław

Vind goedkope autoverhuur in Wrocław door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Wrocław. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Wrocław

Autohuur Wrocław
Auto huren Wrocław

Wrocław (Duits: Breslau) is gelegen in de zuidwestelijke hoek van Polen – en heeft ca.. 633.000 inwoners (2010). Oder rivier verdeelt de stad in twee, en is de hele geschiedenis van de belangrijkste Wroclaw slagader, en ook de stad een belangrijke Midden-Europese binnenhaven. In het jaar 2000, Wrocław viert zijn 1000e verjaardag.

Wroclaw is een van Polen’s belangrijkste industriële steden – met inbegrip van grote productie van auto’s, bussen en treinwagons.Onder de grote industriële groepen die zich hebben gevestigd in Wrocław, Siemens en Volvo. Anders wordt de stad die bekend staat om zijn hogescholen en universiteiten, met inbegrip van Wrocław University – opgericht in 1702.

Net als de meeste andere Poolse steden werden zwaar beschadigd tijdens de Wrocław 2 Wereld – vooral in de oorlog Latijn. Een aantal van de grote historische gebouwen zijn herbouwd (die kopieën van de oude) in de naoorlogse periode. Dit omvat de de kathedraal van de 1100S. Echter, er zijn weinig historische gebouwen die werden gespaard tijdens de bombardementen, met inbegrip van de prachtige St. Idzis kerk uit 1230 – die nu Wroclaw oudste nog bestaande gebouwen. Een attractie op zich is het dus Domkirkeøya – oorspronkelijk een eiland in de Oder, die nu verbonden is met het vasteland. Naast de kathedraal vinden we deze van de stad botanische tuin hier (gebouwd in 1811).

Op de zuidelijke oever van de Oder is Wrocław oude wallen, en binnen deze er zijn verschillende bewaard gebleven – en een deel hersteld – middeleeuwse gebouwen. Bovendien vinden we de oude markt hier – naast de herbouwde Elisabeth kerk met zijn 83 m hoge toren. Op de wallen kan anders de ervaring van de bijzondere visie van de historische schilderij Panorama Raclawicka – origineel is geverfd in de stad van Lviv in 1894, maar verhuisde naar Wrocław in 1945. Het vormt een cirkel met een omtrek van maar liefst 120 meter, en vormen een belangrijke historische gebeurtenis.

Populaire toeristische bezienswaardigheden zijn het Nationaal Museum anders – zoals hebben een grote collectie middeleeuwse kunst en architectuur Museum – met een afdeling die de wederopbouw na de oorlog laat zien.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Copernicus Wrocław Airport, gelegen op ongeveer 10 km ten zuidoosten van de stad.