Autoverhuur Ylitornio

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ylitornio

Vind goedkope autoverhuur in Ylitornio door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ylitornio. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ylitornio

Autohuur Ylitornio
Auto huren Ylitornio

Ylitornio (Zweedse Övertorneå) is een gemeente en een dorp gelegen in de provincie Lapland in het noorden van Finland aan de oevers van de rivier de Torne nabij de grens met Zweden.Aan de andere kant is de Zweedse stad Övertorneå. De gemeente heeft een bevolking van 4 641 (2012) inwoners.

In de omgeving zijn er tal van heuvels, rivieren en meren die een schat aan ongerepte natuur met uitstekende recreatie-en recreatiemogelijkheden biedt. Torne rivier reclame om de beste zalmrivier in Europa, en trekt veel enthousiaste vissers elk jaar.

Een van de attracties van Ylitornio is om omhoog te gaan op de top van de heuvel waar Aavasaksa hebben een goed uitzicht over het landschap en u kunt aan de overkant zien naar Zweden. Hier zijn de decoratieve jachtslot Keisarinmaja zichzelf en werkt vandaag als een cafe. In het dorp is er een oude houten kerk heeft een orgel uit de jaren 1600.

Hoewel Ylitornio de Finse taal, heeft veel plaatsen in zowel Zweedse en Finse namen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kemi / Tornio Airport is ongeveer 80 mijl van het centrum, terwijl Rovaniemi Airport ligt op 100 km van Ylitornio.