Autoverhuur Zeist

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zeist

Vind goedkope autoverhuur in Zeist door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zeist. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zeist

Autohuur Zeist
Auto huren Zeist

Zeist is centraal gelegen in het Nederland – Ca. 12 km ten westen van de stad Utrecht.De stad heeft 60.800 inwoners (2011), gelegen in de provincie Utrecht.

Zeist is een vakantie en recreatie resort, gelegen in een bos landschap. In de gemeente Zeist is de 4 dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, The Dolder en Huis ter Heide.

Het dorp heeft een aantal winkels, cafes en een bioscoop, en hier kunt u de stad Kerk Zie ook uit 1843, evenals het stadhuis uit 1917.

Slot Zeist is de stad de grootste toeristische attractie. Het kasteel werd gebouwd in 1686 en gelegen in een prachtige omgeving met diverse parken en Engels tuinen. Binnen in het kasteel kunt u een bezoek een kunstgalerij, die heeft wisselende tentoonstellingen – in de eerste plaats de hedendaagse kunst.

Een andere bezienswaardigheid in Zeist, de Swimming Hall “Dijnselburg”. Naast het zwembad is er een 70 meter lange glijbaan, twee whirlpools en een zonnestudio hier.

Op een heuvel over. 7 km ten oosten van Zeist ligt piramide “Austerlitz Pyramide”, die werd door Franse troepen gebouwd in 1805 – om Napoleon’s overwinning op de Oostenrijkse en Russische troepen te herdenken. Vanaf de top van de heuvel heeft een prachtig uitzicht.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Schiphol, 63 mijl ten noordwesten van Zeist gelegen.