Autoverhuur Zug

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zug

Vind goedkope autoverhuur in Zug door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zug. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zug

Autohuur Zug
Auto huren Zug

Zug ligt in het noorden van Zwitserland, en is het administratieve centrum van het kanton van dezelfde naam.De stad ligt aan de oevers van Zugersjøen – ca. 30 km ten zuiden van Zürich.Er zijn ongeveer 26.000 inwoners in de Zug (2010).

Zug is een van de rijkste kantons in Zwitserland. Het is vooral te danken aan het lage niveau van de belastingen, die heeft een aantal internationale bedrijven hebben zich hier gevestigd.

Net als in veel andere Zwitserse steden, het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse stad Zug. Hier zijn delen van de oude stadsmuren uit de jaren 1500 intact – en sommige zo oud burger. Anders zijn er verschillende individuele gebouwen in de stad die zijn populaire toeristische bestemmingen – met inbegrip van St. Oswald’s Church, die werd gebouwd tussen 1478 en 1545. Het wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende gebouwen in Zwitserland uit de late gotiek. Ook het stadhuis van 1505 is zeker een bezoek waard.

Anders Castle (ouderlingen onderdelen uit de 1000’s), waar het Palace Museum – is een van Zugs bezienswaardigheden. Vanaf hier zijn er een fantastisch uitzicht over de stad en Zugersjøen. Een andere bezienswaardigheid, de klokkentoren “Zytturm” uit de jaren 1300. Dit omvat ook een astronomische klok.

Er zijn ook verschillende interessante musea in Zug, met inbegrip van De afgelopen museum – met bewijsstukken betreffende de ijstijd, het stenen en bronzen tijdperk.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Zürich-Kloten International Airport, ligt 50 km ten noorden van Zug.