Autoverhuur Adelaide Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Adelaide Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Adelaide Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Adelaide Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Adelaide Luchthaven

Autohuur Adelaide Luchthaven
Auto huren Adelaide Luchthaven

Adelaide Airport (ADL) ligt dicht bij de wijk West Beach – 6 km ten westen van Adelaide center.Deze internationale luchthaven is de grootste in Zuid-Australië, en het land de 5e drukste.Adelaide Airport onderhouden de gehele 7.300.000 reizigers in de periode juni 2010 – juni 2011.

De luchthaven werd geopend in 1955 en werd uitgebreid en gemoderniseerd in 2005. Adelaide Airport sinds 2005 heeft verschillende prijzen en onderscheidingen, en met inbegrip van is benoemd tot de “’s werelds tweede beste internationale luchthaven.”

Luchtvaartmaatschappijen met rechtstreekse vluchten van Adelaide Airport zijn onder andere Lucht Nieuw-Zeeland, Cathay Pacific, Maleisie Airlines, Jet, Qatar, Tiger Airways en Singapore Airlines.

Om naar het centrum van Adelaide, kan men gebruik maken van een taxi, bus of huurauto. Bekende autoverhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en Thrifty hebben kantoren op de luchthaven.

Adelaide Airport biedt reizigers een scala aan voorzieningen – waaronder toegang tot internet, winkels, apotheken, restaurants en cafes, kiosken en een wisselkantoor en geldautomaten. De luchthaven heeft ook zowel korte als lange termijn parkeerplaatsen beschikbaar. Men vindt een paar accommodaties in de buurt Adelaide Airport – met inbegrip van Adelaide Airport Motel.