Autoverhuur Ajaccio

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ajaccio

Vind goedkope autoverhuur in Ajaccio door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ajaccio. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ajaccio

Autohuur Ajaccio
Auto huren Ajaccio

Ajaccio is de hoofdstad van het eiland Corsica in de Middellandse Zee, gelegen in het Franse Ministerie van Corse-du-Sud. De stad heeft ongeveer 65.000 inwoners (2008), gelegen aan de westkust van het eiland. Vanuit de haven van Ajaccio is een veerverbinding aan dergelijke Marseille, Toulon en van Nice.Veel cruiseschepen ook een bezoek aan deze stad.

Ajaccio is opgericht in 1492 en is vandaag de dag een populaire toeristische bestemming die lokt met aangename mediterrane klimaat, de stranden en een verscheidenheid aan culturele en historische bezienswaardigheden.

Corsica werd een deel van Frankrijk in 1768 en in 1769 was Napoleon Bonaparte werd geboren in Ajaccio.Zijn ouderlijk huis – Maison Bonaparte – is nu omgebouwd tot een museum en rond de stad zijn ook een aantal monumenten ter ere van hem.

Andere bezienswaardigheden in Ajaccio zijn fort “La Citadelle” uit 1492, het Art Museum Fesch – grote collectie schilderijen uit de jaren 1700 tot vandaag, de kathedraal “Cathedrale Notre-Dame-de-l’Assomption d’Ajaccio” uit 1593 en de Corsicaanse museum “Musee Een Bandera Ajaccio “.

De stad heeft een mooie wandeling, goede winkels en een bruisend nachtleven – met restaurants, bars, casino’s en nachtclubs.

De internationale luchthaven ” Luchthaven Ajaccio – Napoleon Bonaparte “ligt op 7 mijl ten oosten van het centrum gelegen.