Autoverhuur Nice

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autohuur Frankrijk
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Nice

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nice

Vind goedkope autoverhuur in Nice door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nice. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nice

Autohuur Nice

Auto huren Nice

Nice ligt aan de Franse Rivièra (Côte d’Azur) en heeft ca.. 350.000 inwoners (2010). Als er wordt geschat voorsteden, loopt de bevolking van de stedelijke regio tot meer dan 1 miljoen. Nice is de populairste Franse toeristische stad na Parijs, en ontvangt toeristen in drommen jaar.

Het was een handelspost en een Romeinse militaire post hier al in de pre-christelijke tijden, en in de Romeinse tijd was dit een kleine stad.

De geschiedenis is al eeuwenlang turbulente, en meerdere malen het werd beheerd door Italianen (staat Piemonte). De stad is genoemd voortdurend Nizza in het Italiaans

In aanvulling op dat Nice is een populaire vakantiebestemming en rekreasjonsby voor toeristen uit heel Europa en Amerika, het heeft ook vele unieke attracties te bieden. Eerst en vooral, de oude stad (Vieille Ville) genoemd – de charmante “hart”, met zijn smalle straatjes en lage bakstenen gebouw bewaard is gebleven zijn middeleeuwse karakter. Hier kunt u genieten van het leven op de kleine, gezellige restaurantjes en bezoek enkele van de vele bloeiende straat stalletjes.

In de buurt zijn er architectonische juweeltjes zoals barokke kathedraal “St. Reparate” uit de jaren 1600 en de gestage oude paleis “Palais Lascaris,” zoals bevat veel interessante kunst en kunstnijverheid (fresco’s, kroonluchters, schilderijen, porselein, enz.). Een andere prachtige gebouw moet het zien, is “Le Chateau” – in de eerste plaats om van het adembenemende uitzicht over de stad vanaf de 92 m hoge rots het kasteel ligt te ervaren. U kunt een lift daar, of – als je fit – ga de trap op naar de top.

Er zijn ook vele andere attracties in de stad, met inbegrip van Matisse Museum, die zowel de wereldberoemde schilder Henri Matisse’s leven en zijn kunst presenteert. Of misschien een bezoek aan de Cours Saleya bloemenmarkt verleidt? Daar kunt u zien, ruiken – of kopen – bloemen in alle kleuren en vormen. Rond de bloemenmarkt, is er een groot aantal restaurants, cafes en patisserieën.

En dus kan men niet Mooi bezoeken zonder het ervaren van de wereld beroemde “Promenade des Anglais”, dat in de jaren 1800 gebouwd door Engels rijk. De waterkant is een identiteit marker voor de gehele Riviera. Er is ook luxe restaurants op een rij, en de promenade is het populaire strand. Een bezoek naar Nice in februari, kan men ervaren ook de traditionele carnaval – en dat is bijna net zo beroemd als het equivalent Venetië en Rio.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nice-Côte d’Azur Airport, op 6 km ten zuidwesten van de stad.

Menu