Autoverhuur Nice Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nice Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Nice Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nice Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nice Luchthaven

Autohuur Nice Luchthaven
Auto huren Nice Luchthaven

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) – die in het Frans heet Aeroport Nice Côte d’Azur – over gaat. 6 km ten zuidwesten van Leuk centrum, en is de belangrijkste luchthaven voor het grootste deel van de toeristen die een reis naar de Franse Riviera (Côte d’Azur).Daarnaast dient het als de nationale luchthaven voor de kleine vorstendom Monaco.Er zijn ook echte helikopter verbinding tussen luchthaven van Nice en Monaco.

Elk jaar, de luchthaven bedient bijna 10 miljoen passagiers, waardoor het Franse 3de drukste. Er zijn directe vluchten naar tal van bestemmingen in Europa – en een aantal in Amerika – van de Nice Côte d’Azur Airport.

Het is gemakkelijk te bereiken vanaf het vliegveld naar het centrum van Nice. Elk half uur de shuttle van de luchthaven naar het treinstation. Er zijn ook andere opties bus. Anders kan men natuurlijk ook de taxi.

Als u een auto wilt huren in Nice, een aantal van de grote internationale verhuurbedrijven die hier vertegenwoordigd zijn – met inbegrip van Avis, Europcar, Hertz, National en Sixt.

Het terminalgebouw is zowel restaurants en bars – evenals verschillende winkels. De luchthaven kan ook uitstekende conferentie. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar je kunt de shuttle bus rechtstreeks naar een aantal van de grote hotels in en rond Nice.