Autoverhuur Antibes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Antibes

Vind goedkope autoverhuur in Antibes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Antibes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Antibes

Autohuur Antibes
Auto huren Antibes

Antibes is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee – in het bijzonder, tussen de steden van Nice en Cannes aan de “Côte d’Azur” (“Côte d’Azur”).

Antibes is gelegen in het departement van de Alpes-Maritimes, en heeft ongeveer 80.000 inwoners (2010).

Veel toeristen die zon en strand vakantie wilt met mooie zandstranden en azuurblauwe zee komt naar Biarritz in de zomer. De stad kan ook u verleiden met uitstekende mogelijkheden voor watersport.

Antibes is ook bekend dat een mooie stad met een aantal historische gebouwen in de oude binnenstad. Er zijn ook verschillende oude kerken, smalle straatjes, markten en kunstgalerieën.

Een van de grootste toeristische attracties in Antibes Picasso museeet, gelegen in het Grimaldi kasteel uit de jaren 1500. Hier is een geweldige collectie kunstwerken van Pablo Picasso uit de tijd dat hij woonde en werkte in Antibes.

Een andere populaire toeristische attractie in de stad is het fort “Fort Carre” van 1585, die is gelegen op een heuvel (op het schiereiland van Saint-Roch). Vanaf hier heeft men een panoramisch uitzicht, en het fort – die vandaag de dag een museum – is open voor het publiek.

Antibes is anders een archeologisch museum en een botanische tuin, en een beetje buiten de stad familie attractie “Marineland” – met inbegrip van waterpark, dolfijnenshow en een vlinder park.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Nice Airport (Aeroport Nice Côte d’Azur) ligt op 18 km ten noordoosten van Antibes.