Autoverhuur Arendal

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Arendal

Vind goedkope autoverhuur in Arendal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Arendal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Arendal

Autohuur Arendal
Auto huren Arendal

Arendal is een stad en gemeente in een Aust-Agder provincie met een bevolking van 33.778 inwoners (2012) naar het zuiden in Noorwegen.De gemeente grenst aan Tvedestrand het noordoosten, ten zuidwesten van Grimstad en Froland in het noordwesten, en heeft een lange kustlijn.

In 1992 werd de gemeente Arendal samengevoegd met de gemeenten Hisøy Tromøy, Moland en Øyestad. Arendal is bekend om zijn mooie kustlijn die veel bezoekers trekt in de zomer dat het zal gebruiken voor recreatie, zwemmen en varen. Eilanden Tromøy, Hisøya, Flosta en Tverrdalsøya gelegen op de stad en alle verbonden met het vasteland.

Oudste wijk Arendal Arendal’s. Hier is Trinity Church die beroemd is om haar 82 meter hoge toren, en het stadhuis uit het begin van de jaren 1700 dat is om de hoogste houten gebouw en de op een na oudste na Stiftsgården. Arendal heeft verschillende musea, waarvan er twee het Stedelijk Museum en Merdogaard Museum. Voor kinderen en gezinnen Jumbo Lekeland een populaire attractie.

Arendal werd besproken als een belangrijke haven al in 1528. Aan het begin van de jaren 1800 was de grootste haven van de Noorse stad na Bergen.

Arendal Arendal brouwerij smelten, Alcatel Kitron en Vindholmen meter behoren tot de belangrijkste bedrijven in Arendal.

Het zuiden lijn loopt door de stad. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Arendal / Kjevik die ligt op 66 km afstand.