Autoverhuur Ayers Rock

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ayers Rock

Vind goedkope autoverhuur in Ayers Rock door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ayers Rock. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ayers Rock

Autohuur Ayers Rock
Auto huren Ayers Rock

Ayers Rock / Uluru is een grote zandstenen rotsformatie van die is gelegen in het centrum van Australië, de Northern Territory, 450 km ten zuidwesten van de stad Alice Springs.Het is ’s werelds op een na grootste monoliet naar Mount Augustu ook gevestigd in Australië en een belangrijke bekend merk voor Australië.

De berg is heilig voor de inheemse Australiërs, aboriginals, en zij zijn het die hebben gegeven van de berg zijn oorspronkelijke naam Uluru. Ze organiseren reizen waar bezoekers te horen krijgen over de lokale flora en fauna en oude legenden. Rond 400 000 bezoeken de plaats elk jaar, en het is vooral populair om de berg te beklimmen.In 2002 werd besloten dat het officieel zou Ayers Rock / Uluru genoemd worden.

Ayers Rock / Uluru. Gelegen in het Nationaal Park Uluru-Kata Tjuta. Sinds 1987 is op de UNESCO World Heritage List. Het is ook bekend als het centrum van de wereld. Rotsformatie dan 348 meter boven de grond, maar het meeste is onder de oppervlakte.

Archeologisch bewijs toont aan dat er mensen in het gebied meer dan 10.000 jaar geleden.De eerste Europeaan die ontdekt Uluru was de ontdekkingsreiziger William Gosse in 1883. Hij was het die noemde het Ayers Rock, ter ere van Gouverneur Sir Henry Ayers.

Monolith oppervlak van kleur verandert afhankelijk van hoe de zon opkomt in de hemel en wat het seizoen het is. Een bijzonder beroemde beeld van Uluru is als hij rood wordt bij zonsondergang.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ayers Rock Airport, ook wel bekend als Connellan Airport, dat ligt op 20 minuten rijden.