Autoverhuur Beiroet

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Beiroet

Vind goedkope autoverhuur in Beiroet door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Beiroet. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Beiroet

Autohuur Beiroet
Auto huren Beiroet

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, en ook een van de belangrijkste havens in de oostelijke Middellandse Zee. De stad heeft ongeveer 1,8 mill.innbyggere (2010). Een groot deel van Beiroet ligt op een schiereiland dat uitsteekt in de Middellandse Zee.

Beiroet is een oude stad, die al 1400 jaar voor Christus genoemd Kr. – En in de Romeinse tijd het had grote belang als handelscentrum. Sinds de middeleeuwen geschiedenis van de stad, maar (soms) zeer turbulent. Ook in het laatste deel van de jaren 1900, heeft Beiroet ervaren turbulente tijden, met inbegrip van in 1975-76 (de Libanese Burgeroorlog) en in 1982-1985 (conflict met Israël).

De politieke conflicten en oorlog heeft een negatieve impact op de economie – en ook veroorzaakt wat schade in de stad. Na de oorlog eindigde in 1989, de overheid hard gewerkt om Beiroet een centrum voor kennis, cultuur, toerisme en mode. In 2006 werd de stad gebombardeerd door Israël, als bezettende delen van Libanon om te vechten tegen Hezbollah – en als gevolg daarvan, zijn er nog een paar grote vluchtelingenkampen in de stad.

Beiroet is een verdeelde stad, waar Oost-Beiroet wordt gedomineerd door een christelijke bevolking, terwijl de West-Beiroet is voornamelijk moslim. De grens tussen de twee districten wordt de “groene lijn”.

De stad heeft een aantal opmerkelijke musea, waaronder Het Nationaal Museum van Beiroet (dat is de belangrijkste archeologische Libanon museum) en het Archeologisch Museum van de Amerikaanse Universiteit van Beiroet (de derde oudste museum in het Midden-Oosten). Anders, een van de meest populaire bestemmingen in Libanon rond. 88 km ten oosten van de hoofdstad: De indrukwekkende Romeinse tempel ruïnes in Baalbek stad in Bekaadalen.

Anders Beiroet heeft geïnvesteerd veel literatuur, en in 2009 de UNESCO bokhovedstad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het Beiroet Rafic Hariri International Airport, ligt op 9 km ten zuiden van de stad.