Autoverhuur Bonn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bonn

Vind goedkope autoverhuur in Bonn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bonn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bonn

Autohuur Bonn
Auto huren Bonn

Bonn ligt in het westen van Duitsland, met name in Noord-Rijnland-Westfalen.De stad was vroeger de hoofdstad van de Bondsrepubliek Duitsland. Sommige delen van de Duitse centrale administratie nog steeds gevestigd in Bonn. Rijn stroomt door door het centrum en buurten aan weerszijden van de rivier zijn verbonden door drie bruggen. De bevolking van Bonn is ongeveer 315.000 inwoners 2011

Veel banen verdwenen toen de regering, de Bundestag en de buitenlandse ambassades verhuisde naar Berlijn Na Duitsland was verenigd.Een aantal van deze, zijn echter inmiddels vervangen door een aantal internationale organisaties (waaronder een aantal VN-kantoren) hebben zich hier.

Geschiedenis van de stad gaat terug tot ca. jaar 40 na Christus Kr., Toen de Romeinen het fort Castra Bonnensia de omgeving gebouwd. Eerst in de middeleeuwen echter, Bonn is een stad van belang.

De oude stad Bonn – Altstadt – is erg mooi, en hier zijn enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Het komt als het ouderlijk huis van componist Ludwig van Beethoven, die nu het museum. Het moet ook worden opgemerkt dat de Bonn duidelijk zijn Beethoven Halle heeft – een groot congres-en concertzaal, waar elke 3 jaar georganiseerd festivals. Ook Kunst-und Ausstellungshalle en het historisch museum “Haus der Geschichte” zijn belangrijke culturele instellingen in de voormalige hoofdstad.

Andere historische bezienswaardigheden in Bonn, het oude stadhuis uit 1700, gelegen in het centrum van Markplatz. Er is ook de kathedraal van deze stad, die is begonnen in de 1000’s. Keurvorst oude kasteel is een groot gebouw 1700, en is nu het hoofdgebouw van de Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität. De indrukwekkende Palais Schaumburg – gebouwd in de periode 1858/60 moet worden vermeld. Het gebouw wordt momenteel gebruikt inbegrip voor officiële vertegenwoordiging doeleinden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Keulen-Bonn Airport, die is gelegen aan de rand van Keulen – ca. 24 km ten noorden van Bonn.