Autoverhuur Bremen Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bremen Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bremen Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bremen Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bremen Luchthaven

Autohuur Bremen Luchthaven
Auto huren Bremen Luchthaven

Bremen Airport (BRE) is een internationale luchthaven in het noordwesten van Duitsland – slechts 4 mijl ten zuiden van Bremen center.De luchthaven heet in het Duits “Flughafen Bremen”.

Bremen Airport werd opgericht in 1921 en heeft momenteel drie terminals. De luchthaven bedient 2,6 miljoen passagiers per jaar (2011).

Ongeveer 20 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Bremen Airport naar 50 bestemmingen in binnen-en buitenland – met inbegrip van naar Parijs, Gdansk, Stuttgart, Frankfurt en Istanbul.Er zijn ook een aantal chartervluchten van de luchthaven.

Bremen Airport heeft een scala aan faciliteiten – inclusief winkels (inclusief belastingvrije), restaurants, cafes, krantenwinkels, bank, pinautomaat, apotheek, kapsalon, conferentiezaal (voor 120 personen) en een internetverbinding.

Deze “Atlantic Hotel Airport” ligt tegenover Terminal 3, en “Holiday Inn Express Bremen Airport Hotel” ligt op 200 meter van de luchthaven.

Om van Bremen Airport naar het centrum van de stad kunt u de tram, bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Bremen, heeft een aantal gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen bijeen kantoren op de luchthaven – met inbegrip van Enterprise, Avis, Europcar, Hertz en Sixt.