Autoverhuur Bremen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bremen

Vind goedkope autoverhuur in Bremen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bremen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bremen

Autohuur Bremen
Auto huren Bremen

De stad Bremen ligt in het noordwesten van Duitsland, en heeft ongeveer 547.000 inwoners (2010).De stad ligt aan de rivier de Weser – ca. 70 km van de monding van de Noordzee. Bremen, samen met de haven van Bremerhaven hun eigen staat – ‘Zijn Freie Stadt Bremen “.

Bremen is de natie 10e grootste stad en een belangrijk commercieel en industrieel centrum. Onder 2 De Tweede Wereldoorlog, werd de stad zwaar beschadigd door bombardementen, maar veel gebouwen werden herbouwd.

Enkele van de meest bekende toeristische attracties is de kathedraal St. Petri – oorspronkelijk uit 1042 met gotische torens van de jaren na 1200, het prachtige stadhuis in renaissancestijl uit 1410 en “Marktplatz” met de 10-meter hoge standbeeld van Roland uit 1404. Het standbeeld is vartegn Bremen, en is een UNESCO World Heritage Site.

Een andere bezienswaardigheid in de stad is de “Kunsthalle Bremen”, die een grote collectie kunst uit de periode 1500 heeft – 1900. Waarom niet proberen zie werken van Van Gogh, Monet, Manet en Degas. Ook het museum voor hedendaagse kunst “Neues Museum Weserberg Bremen”, een bezoek waard.

Bremen heeft ook theater, kunst geschiedenis, museum, haven museum, Museum Volkenkunde en de populair-wetenschappelijke museum “Universum Science Centre” – met interactieve opstellingen.

De stad is ook rijk aan parken en groene ruimten, en veel toeristen vinden hun weg naar de botanische tuinen of de populaire Rhododendron Park.

De luchthaven Bremen Airport heeft als beoordeling 3,5 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.