Autoverhuur Cape Town Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cape Town Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Cape Town Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cape Town Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cape Town Luchthaven

Autohuur Cape Town Luchthaven
Auto huren Cape Town Luchthaven

Cape Town International Airport (CPT), 25 km ten oosten van Kaapstad centrum – en Zuid-Afrika op een na grootste luchthaven.Meer dan zes miljoen passagiers hier elk jaar – en het aantal zal naar verwachting sterk stijgen in de komende jaren. De luchthaven is ook bekend onder haar vroegere naam “DF Malan Airport”. De belangrijkste basis voor South African Airways bevinden zich hier.

Verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten naar Kaapstad. Dit omvat de Lufthansa (vanaf Frankfurt ), KLM (vanaf Amsterdam) en British Airways (uit Londen).Daarnaast South African Airways regelmatige vluchten van Kopenhagen, Londen en Amsterdam.

De openbare voorzieningen op Cape Town International Airport is zeer goed. Winkelcentrum “Airport Shopping Safari” biedt een verscheidenheid aan winkels. Anders is het een geweldig restaurant en een aantal kleinere cafe in de terminal. Het dichtstbijzijnde hotel is Road Lodge Hotel, gelegen tegenover de luchthaven – op loopafstand van de terminal.

Om van het vliegveld naar het centrum van Kaapstad, kan men gebruik maken van minibusjes die direct uit te voeren om een ​​aantal grote hotels – of u kunt kiezen taxi.

Wilt u een auto in Kaapstad te huren, zijn er verschillende internationale verhuurbedrijven om uit te kiezen op de luchthaven – zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo en Dollar Thrifty.