Autoverhuur Chalkidiki

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chalkidiki

Vind goedkope autoverhuur in Chalkidiki door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chalkidiki. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chalkidiki

Autohuur Chalkidiki
Auto huren Chalkidiki

Chalkidiki (die gaat ook door de namen van Chalkidiki en / of Halkidiki) is zowel een regio en een schiereiland in het noorden van Griekenland, met name in het zuidoostelijke gedeelte van Centraal Macedonië.Chalkidiki heeft kustlijn aan de noord westelijke deel van de Egeïsche Zee. De regio heeft ongeveer 105.000 inwoners – van wie er 11.000 wonen in de belangrijkste stad Polygyros – die is gelegen in de prefectuur.

De regio staat bekend om de stad Stagira, gelegen aan de oostkust, en was de geboorteplaats van Aristoteles oldtidsfilosofen.

Chalkidiki is ook bekend dat een populaire toeristische bestemming in de zomer, vooral in het zuiden regio. Hier zijn de 3 schiereilanden Kassandra, Sithonia en Agion Oros (Athos met het meten van 2033 m). Agion Oros is een “monastieke republiek” (zelfbestuur), die onderworpen is aan een orde van monniken en beschermd door Griekenland.

Kassandrahalvøya is misschien wel de meest populair bij toeristen. Er zijn veel populaire strand en badplaatsen met toeristische hotels en uitnodigende zandstranden.

Al met al, Chalkidiki voor elk wat wils – of u op zoek bent naar unieke landschappen, idyllische baaien, mijlen zandige stranden, kristalhelder water, prachtige kleine eilandjes en pittoreske dorpjes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Thessaloniki Macedonia Airport, gelegen 61 km ten noordwesten van de hoofdstad Polygyros.