Autoverhuur Thessaloniki Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Thessaloniki Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Thessaloniki Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Thessaloniki Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Thessaloniki Luchthaven

Autohuur Thessaloniki Luchthaven
Auto huren Thessaloniki Luchthaven

Thessaloniki Macedonia International Airport (SKG) is een internationale luchthaven ligt op ca.. 16 km ten zuidoosten van de stad Thessaloniki.Dit is de derde drukste luchthaven in Griekenland.Ongeveer 4 miljoen passagiers via de luchthaven per jaar.

Ongeveer 30 luchtvaartmaatschappijen hebben regelmatig vluchten van Thessaloniki Airport naar een aantal bestemmingen in heel Europa.

De luchthaven heeft faciliteiten voor reizigers – inclusief Er zijn twee-drie winkels in de terminal, evenals verschillende restaurants, snackbars en bars. Daarnaast is een informatiebalie, een VIP-lounge, banken en geldautomaten.

Er is geen trein van Thessaloniki Airport naar het stadscentrum van Thessaloniki, dus de makkelijkste manier is het gebruik van een van de vele bussen die in route rechtstreeks vanaf de aankomsthal op de luchthaven. Of u kunt een van de taxi’s die stoppen voor de deur van het terminalgebouw. Een taxirit naar het centrum duurt ongeveer. 20 minuten.

Als u een auto wilt huren in Thessaloniki, dan kunt u contact opnemen met een van de verhuurbedrijven die zich bevinden op de luchthaven – met inbegrip van Europcar, Alamo, Hertz, National, Sixt en Thrifty. Als u de auto te bestellen voor het verlaten, zal de auto klaar bij aankomst op de luchthaven.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar er zijn twee grote hotels in de omgeving: Hyatt Regency Thessaloniki en Athina Palace Hotel.