Autoverhuur Thessaloniki

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Thessaloniki

Vind goedkope autoverhuur in Thessaloniki door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Thessaloniki. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Thessaloniki

Autohuur Thessaloniki
Auto huren Thessaloniki

Thessaloniki is de tweede grootste stad van Griekenland, na de hoofdstad Athene.Het is gelegen aan de kop van de baai van Thessaloniki en heeft een bevolking van ongeveer 360.000 (2010). Als de hele stedelijk gebied met stijgende aantal inwoners tot meer dan 800.000.

Thessaloniki is een belangrijk handels-en transport hub – een van de belangrijkste industriële steden in Griekenland. Bovendien is het toerisme een belangrijke bron van inkomsten. Daarnaast Thessaloniki een drukke haven, waar het zowel vergt een aanzienlijke export van exportgoederen en waar de veerdiensten is zwaar.

De stad werd gesticht al in de oudheid – namelijk in het jaar 315 voor Christus Kr. – En was lang de hoofdstad van de Romeinse provincie Macedonië.

Onder de bezienswaardigheden zijn verschillende interessante gebouwen. Enkele van de meest bekende is de Sofia kathedraal van 700 na Christus, St. Dimitrios kerk uit de 400’s (die grondig werd gerestaureerd in 1917 na een grote brand), Rotunda (George Church) van 300-nummer, Galeriusbuen van ongeveer 300 en Venetiaanse citadel 1400 (waaronder de ruïnes van Marcus Aurelius Boog). Daarnaast Thessaloniki een aantal interessante musea, waaronder het archeologisch museum, een volkenkundig museum en een kunst-en culturele museum.

Thessaloniki heeft herhaaldelijk grote schade als gevolg van brand en aardbevingen (de laatste in 1978), maar is herbouwd elke keer. Onderdeel van de historische architectuur, echter, verloren of zwaar beschadigd. De stad in 1997 als Culturele Hoofdstad van Europa.

Er zijn ook vele andere attracties in Thessaloniki. Veel toeristen willen hun indrukken van de beroemde levensmiddelenmarkt Modiano, gelegen op Aristotelis Square en winkelstraat Venizelou brengen. Hier kunt u kiezen uit allerlei vleesproducten, en groenten en fruit uit de regio.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Thessaloniki Airport ( Macedonië ), gelegen op 16 km ten zuidoosten van de stad.