Autoverhuur Cherbourg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cherbourg

Vind goedkope autoverhuur in Cherbourg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cherbourg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cherbourg

Autohuur Cherbourg
Auto huren Cherbourg

De havenstad Cherbourg is NorVest in Frankrijk het Engels Kanaal – in de regio Basse-Normandie.Cherbourg was in 2000 samengevoegd met de naburige gemeente Octville, en is daarom, gezien de officiële naam van Cherbourg-Octville. De stad heeft ongeveer 40.000 inwoners (2009).

Cherbourg heeft een aantal populaire toeristische attracties – waaronder Basiliek “St. Trinity” uit de jaren 1400 en het standbeeld van Napoleon 1 uit 1858. Ook “Le Theâtre à l’italienne” uit 1882 is een mijlpaal in de stad. Dit is een van de laatste Italiaanse theaters die werden gebouwd in Frankrijk.

Kunstliefhebbers moeten naar kunst museum van de stad “Le Musee des Beaux-Arts Thomas Henry”. Het museum werd ingehuldigd in 1836 en exposeerde ca. 300 schilderijen en sculpturen uit de jaren 1400 tot de jaren 1900.

“Le Pont du Jour” moet eveneens worden vermeld. Dit is een relatief nieuwe kunstcentrum in Cherbourg, die grote fototentoonstellingen heeft.

Een attractie voor het hele gezin in Cherbourg, het themapark “La cite de la Mer”. Hier kunnen bezoekers zien een dergelijke reuzenaquariums met meer dan 1000 tropische vissen.

Een bezoek aan Cherbourg, moet men ook een uitstapje maken naar het kasteel “Le Château des Raval” uit 1575, die open staat voor het publiek. Het kasteel is omgeven door een prachtig park.

Vanuit de haven van Cherbourg veerboten naar zowel Engeland en Ierland.

Luchthaven van de stad – Cherbourg-Maupertus Airport – 11 mijl ten oosten van het centrum gelegen.