Autoverhuur Chorzów

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chorzów

Vind goedkope autoverhuur in Chorzów door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chorzów. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chorzów

Autohuur Chorzów
Auto huren Chorzów

Chorzów is een stad in de Opper-Silezië gelegen in het zuidwesten van Polen, niet ver van de grens met de Tsjechische Republiek en Slowakije.De stad heeft een bevolking van 113.162 (2009) inwoners.

De stad staat bekend als een belangrijke industriële stad. Vroeger was het een van de belangrijkste steden in wat genoemd werd de øverschlesiske industriegebied. Dit was de grootste Poolse Economische Ruimte met uitgebreide industrie in de mijnbouw, staal, chemie, industrie en energie.

Door milieuproblemen en het gebrek aan investeringen is veel zware industrie is gesloten tijdens de afgelopen 20 jaar. Anderen zijn gerenoveerd. Vandaag de dag, handels-en service-industrie is een groeiend deel van de economie.

Silesian Cultuur en Recreation Area is een groot gebied dat zowel geschikt is voor recreatie en heeft diverse bezienswaardigheden. Het dekt eigenlijk ongeveer 30% van het land ligt op 620 hectare en is het grootste park van zijn soort in Europa. Binnen het park zijn leverancier voor alle smaken en leeftijden. Hier Silezië dierentuin en een groot stadion voor zowel sport-en culturele evenementen. Er zijn ook tennisbanen, watersportcentrum, een rozentuin, planetarium, galeries en hotelcomplex mm.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Katowice International Airport gelegen 27 km van het stadscentrum.Een andere grote luchthaven is vlakbij Johannes Paulus II de internationale luchthaven Krakau-Balice 71 km van Chorzow.