Autoverhuur Dundee Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dundee Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Dundee Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dundee Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dundee Luchthaven

Autohuur Dundee Luchthaven
Auto huren Dundee Luchthaven

Dundee Airport (DND) is gelegen aan de Schotse oostkust – ongeveer 4 km ten westen van Dundee stadscentrum.

De luchthaven werd geopend voor de legale handel in 1966 en bedient ongeveer. 70.000 passagiers per jaar. Dundee Airport is vernieuwd en uitgebreid in de afgelopen jaren en heeft momenteel een capaciteit tot 150.000 passagiers per jaar (2012) te dienen.

Dundee Airport heeft directe vluchten naar bestemmingen Belfast, Birmingham, Londen en Jersey en de luchtvaartmaatschappijen CityJet, Flybe en Ramsay World Travel opereert hier.

Daarnaast heeft de luchthaven heeft een charter verkeer in de zomermaanden – met inbegrip van naar Amsterdam, Düsseldorf en Zürich.

De luchthaven beschikt over een terminal, en openbare voorzieningen zijn zeer bescheiden. Echter, er is een cafe op de luchthaven die heeft ook een bar (alle rechten). Het cafe verkoopt naast eten en drinken, kranten, tijdschriften OSG souvenirs.

Om van het vliegveld naar het centrum van Dundee, voornamelijk gebruikt taxi. Taxi’s moeten vooraf gereserveerd worden, en het station in het centrum van de stad duurt ongeveer. 5 minuten. Veel mensen kiezen om een auto te huren in Schotland, en bij Dundee Airport heeft diverse autoverhuur kantoren – met inbegrip van Avis, Alamo en Europcar.Als u boekt autoverhuur voorafgaand aan vertrek naar Dundee Airport, zal de auto klaar bij aankomst op de luchthaven.