Autoverhuur Fiji

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fiji

Vind goedkope autoverhuur in Fiji door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fiji. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fiji

Autohuur Fiji
Auto huren Fiji

Fiji is een archipel van meer dan 300 eilandjes verspreid over een gebied van ca. 500 000 vierkante kilometer. Iets meer dan 100 van de eilanden zijn permanent bewoond door de 944 700 (2009) inwoners.Fiji bevindt zich op 2000 km ten noorden van Nieuw-Zeeland, ten oosten van Vanuatu, ten westen van Tonga en ten zuiden van Tuvalu. De grootste eilanden zijn Viti Levu en Vanua Levu, en het kapitaal is Suva. Het land is de dichtstbevolkte stad van de eilandstaten in de Stille Oceaan. De officiële talen zijn Engels, Fiji en Fiji Hindi.

De bevolking bestaat uit ongeveer 50% fijianere (Melanesian / Polynesische) en 45% Indiërs. Politieke verschillen tussen de twee etnische groepen te signaleren politieke leven.

De eerste bewoners van Fiji aangekomen uit Zuid-Oost-Azië, lang voordat de eilanden werden ontdekt door Europese ontdekkingsreizigers. De Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman was de eerste Europeaan die naar Fiji kwam in het midden van de jaren 1600. Eilanden een Britse kolonie was tussen 1874 en 1970. Na Fiji onafhankelijk werd democratisch bestuur is onderbroken door een aantal militaire staatsgreep. Rassendiscriminatie, politieke onrust en militaire staatsgreep is een hardnekkig probleem in Fiji.

De grootste eilanden zijn van vulkanische oorsprong, zijn veel van de kleinere zijn plat koraaleilanden. Fiji heeft een tropisch zeeklimaat en zuidoosten passaatwinden lijkt matigen in de vochtige hitte.

Toerisme en uitvoer van suiker en vis zijn belangrijke industrieën Fiji. De toeristische sector goed voor ongeveer 30 procent van het BBP. Fiji-eilanden heeft een zeer mooi en gevarieerd landschap met witte, idyllische stranden, koraalriffen, tropische regenwouden en bergketens. Fiji is een paradijs voor liefhebbers van duiken en watersporten. Bouma National Park met een betoverend regenwoud en een indrukwekkend wildleven is een bezoek waard. Yasawa Islands zijn kleine vulkanische eilanden met kleurrijke koraalriffen.

Fiji is gelegen aan de belangrijkste route tussen Noord-Amerika en Australië, en is de belangrijkste communicatiecentrum in het zuidwesten Stille Oceaan. De internationale luchthaven Nadi International Airport aan de westkust van het eiland Viti Levu gebruikt als tussenstation voor routes vanuit Verenigde Staten en Australië / Nieuw-Zeeland, en is de belangrijkste luchthaven.Er zijn ook internationale vluchten van de luchthaven in de hoofdstad Suva.

Bestemmingen