Autoverhuur Nadi Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nadi Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Nadi Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nadi Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nadi Luchthaven

Autohuur Nadi Luchthaven
Auto huren Nadi Luchthaven

Nadi International Airport (NAN) is gelegen aan de westelijke kant van belangrijkste eiland van Fiji Viti Levi in de Stille Oceaan, en is de belangrijkste internationale toegangspoort voor de Republiek Fiji.De luchthaven ligt op 6 mijl ten noordoosten van Nadi Town gelegen.

Nadi Airport is gebouwd in 1939 en beschikt over een terminal. De luchthaven bedient 2,2 miljoen passagiers per jaar (2011).

Verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Qantas Airways, Air Pacific en Virgin Australië hebben directe vluchten van Nadi Airport naar bestemmingen zoals Sydney, Melbourne, Brisbane, Honolulu, Suva en Los Angeles.

Er zijn een aantal openbare voorzieningen op de luchthaven – met inbegrip van winkels, cafes, restaurants, duty-free shop, medisch centrum, massagesalon, internettoegang, VIP-lounge, geldautomaten en een wisselkantoor.

Vervoer van Nadi Airport naar het centrum van de stad bestaat voornamelijk uit de bus of taxi. Als u een auto wilt huren, is er een goede spreiding van autoverhuurbedrijven op de luchthaven – met inbegrip van Avis, Europcar, Budget, Hertz, Thrifty, Khan en Sharma Rentals Rental. Vergeet niet dat rijden op de links in de Fiji-eilanden.