Autoverhuur Jakarta

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jakarta

Vind goedkope autoverhuur in Jakarta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jakarta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jakarta

Autohuur Jakarta
Auto huren Jakarta

Jakarta (voorheen Batavia en Djakarta) is de hoofdstad van Indonesië, en heeft ongeveer 9,6 miljoen inwoners (2010).De stad is bijna volledig vergroeid met een aantal kleinere omliggende steden en grootstedelijk gebied – de naam Jabotabek – heeft een totale bevolking van meer dan 28 miljoen.

Jakarta is gelegen aan de noordwest kust van het eiland Java, aan de monding van de rivier de Ciliwung. In de winter worden de stad en de omgeving vaak onderworpen aan sterke moesson winden en overstromingen.

Er is hier een nederzetting, omdat de 400’s, en het verhaal is sindsdien vrij turbulent.Nederland deed in de jaren 1600 de toenmalige Batavia naar het centrum van de Oost-Indische handel, en de Nederlandse overheersing duurde tot Indonesië werd een onafhankelijke staat in 1949.

Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door de vele verschillende tijdperken in de geschiedenis van Jakarta, in het bijzonder koloniale – waar zowel Nederlands, Chinees, en de Arabische cultuur de overhand. Het moderne deel van de stad wordt gedomineerd door brede boulevards en vooral langs de hoofdstraat “Jalan Thamrin” het noemde een aantal wolkenkrabbers.

Jakarta biedt diverse interessante musea – waaronder Nationaal Museum Gajah. Anders, zowel de oude stad en de traditionele haven Sunda Kelapa – met meer permanente verankerd schoeners – zeker een bezoek waard. Andere typische toeristische attracties zijn onder andere Sea World en Ragunan Zoo, die ongeveer 300 verschillende diersoorten te pronken heeft.

Een populaire culturele attractie in de stad, het Art Centre “Taman Ismail Marzuki”. Dit is de thuisbasis van een dergelijke Jakarta Art Institute en Jakarta Planetarium.

Jakarta is ook een stad waar je kunt doen veel spannende aankopen. Naast een aantal grote winkelcentra, zijn er verschillende spannende en traditionele markten. Anders Jakarta is een gastronomische stad, waar naast internationale menu’s kunnen ook genieten van Indonesische gerechten, die vaak gebaseerd zijn op schaal-en schelpdieren (vis en schaaldieren), evenals rijst, kokosmelk en verse groenten.

Het klimaat is tropisch in Jakarta – met zeer hete zomers. De beste tijd om Noord-Europeanen bezoeken is dan ook de periode van november tot maart.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Soekarno-Hatta International Airport, dat ligt op ca.. 32 km ten noordwesten van het centrum. Dit is de grootste luchthaven in Indonesië.