Autoverhuur Indonesië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Indonesië

Vind goedkope autoverhuur in Indonesië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Indonesië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Indonesië

Autohuur Indonesië
Auto huren Indonesië

Indonesië is een archipel die bestaat uit de 17 506 eilanden gelegen in Zuidoost-Azië tussen Australië en het Aziatische vasteland.De zes grootste en meest bevolkte eilanden, Sumatra, Java, Sulawesi, Bali, Kalimantan en Irian Jaya. Indonesië is ’s werelds vierde meest bevolkte land met 237 424 363 (2011) inwoners.De hoofdstad is Jakarta.Indonesië aandelen lange grenzen met Papoea-Nieuw-Guinea, Oost-Timor en Maleisië.Andere buren zijn Filippijnen, Australië en Singapore

Indonesië is gelegen in een gebied waar de drie delen van de korst te voldoen. Het land heeft dan ook een groot aantal actieve vulkanen en aardbevingen zijn een veel voorkomend verschijnsel.

Indonesië is het land met de meeste moslims in de wereld, maar de cultuur ook draagt ​​tekenen van religieuze diversiteit met invloeden uit het hindoeïsme, boeddhisme, islam en animisme. De bevolking is divers met meer dan 300 etnische groepen, de meerderheid zijn Maleis.

Het land was Nederlandse kolonie van 1799 tot 1949. Generaal Soeharto aan de macht in een staatsgreep gesteund door de CIA in 1967, en de onrust die volgde, honderdduizenden gewone mensen beschuldigd van het zijn communisten en linkse en gedood. Soeharto af te treden in 1998 na massale druk en als gevolg van de wijdverbreide corruptie en ernstige financiële problemen.

7. December 1975 Indonesië binnenvielen Oost-Timor, die net onafhankelijk was geworden van Portugal, en maakte het een deel van Indonesië.Ongeveer 200 000 Oost-Timor beugels werden gedood, gaat het om ongeveer een derde van de bevolking.Oost-Timor onafhankelijk werd 20 Mei 2002

Het land heeft een tropisch zeeklimaat en een hoge luchtvochtigheid. Er zijn kleine variaties in temperatuur en de gemiddelde temperatuur is 27 tot 28 graden in de laaglanden. De eilanden worden gekenmerkt door beboste bergen en bossen bedekken 70% van het landoppervlak van het land gebied. De hoogste berg van Indonesië is Puncak Jaya is 5030 meter. Regenwoud in Indonesië is de derde grootste in de wereld en ontbossing is een grote bedreiging.

Het land is populair bij toeristen, en in 2009, 6,5 miljoen toeristen een bezoek aan het land. De eerste en belangrijkste attractie zijn het aangename klimaat en de stranden. De meest populaire bestemming is de beroemde vakantie-eiland Bali.Het heeft niet alleen een mooie omgeving en stranden, maar staat bekend om zijn cultuur en kunst van de dans, beeldhouwkunst, schilderkunst, kunstnijverheid en muziek.

De belangrijkste luchthaven is Soekarno-Hatta International Airport in Jakarta. De tweede meest bezochte is gelegen in Oost-Java en Juanda International Airport. Op Bali is Ngurah Rai International Airport.

Bestemmingen