Autoverhuur Maleisie

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Maleisie

Vind goedkope autoverhuur in Maleisie door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Maleisie. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Maleisie

Autohuur Maleisie
Auto huren Maleisie

Maleisië is een land in Zuidoost-Azië, gelegen deels op een schiereiland van het Aziatische vasteland en deels op het noordelijke deel van het eiland Borneo. Het is een federatie, bestaande uit dertien staten. Hoofdstad Kuala Lumpur Ligt ten noordwesten van het vasteland.Verschillende kleine eilanden behoren ook tot het land.

Het grenst aan de vasteland naar Thailand in het noorden en het eiland van Singapore in het zuiden waar sprake is van een brug.In Borneo zijn er grenzen aan Brunei in het noorden, en aan de Indonesië in het zuiden.Maleisië is een mix van de moderne wereld en een ontwikkelingsland is het een spannende bestemming.

De bevolking is 28.859.154 (2011) inwoners.Maleisië is een multiculturele samenleving. Terwijl Maleiers maken een 52% meerderheid, zijn er ook 27% Chinezen, 9% Indiase en een diverse groep van 13,5% “andere”, en 12% van de inheemse bevolking (Orang Asli). Het is dan ook een overvloed aan godsdiensten en religies, de islam, het christendom, het boeddhisme, taoïsme, hindoeïsme, het sikhisme en zelfs sjamanisme op de kaart. Het land is zowel Portugese en Britse kolonie. Het werd onafhankelijk van Groot-Brittannië in 1957.

Maleisië staat bekend om zijn biodiversiteit. Ongeveer twee derde van het land is bedekt met regenwoud, een deel van het bos is 130 miljoen jaar oud.

Taman Negara National Park is een van de oudste tropische regenwouden ter wereld. Het heeft enorme bomen, watervallen en is een toevluchtsoord voor bedreigde diersoorten, zoals de Aziatische olifant, tijger, luipaard en neushoorn. Met zijn 4095 meter, Mount Kinabalu, de hoogste berg van Borneo. Tioman Island is een klein eiland gelegen voor de oostkust van het schiereiland van Maleisië. Het eiland is omringd door talrijke witte koraalriffen, waardoor het een paradijs voor duikers. Meest bekende vakantiedorp van Maleisië bestemming, Langkawi, een archipel van 99 eilanden. De meest populaire stranden zijn een aan de westkust met een breed scala aan restaurants en uitgaansgelegenheden.

Een van de belangrijkste attracties is de Petronas Towers in Kuala Lumpur, twin towers op 403 meter, dat was de hoogste gebouwen ter wereld toen ze werden voltooid in 1998, en behield deze status tot 2004. Ze zijn een weerspiegeling van de islamitische religie Maleisië.

Maleisië heeft acht internationale luchthavens. De grootste is Kuala Lumpur International Airport ligt 80 km buiten Kuala Lumpur.