Autoverhuur Penang

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Penang

Vind goedkope autoverhuur in Penang door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Penang. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Penang

Autohuur Penang
Auto huren Penang

Penang is een sultanaat of staat federatie in Maleisië. Het is gelegen aan de noordwest kust van het Maleise schiereiland, in het bijzonder de Straat van Malakka, en de bevolking is ongeveer 1,5 miljoen (2010). De hoofdstad is Georgetown. De staat omvat naast het eiland Penang ook vasteland Seberang Prai gebied. Een van de langste bruggen verbinden het eiland Penang met het vasteland.

Penang is een belangrijk verkeersknooppunt in Maleisië.Het is uitgerust met een drukke haven, een internationaal vliegveld en goed ontwikkelde spoorverbinding zowel met de rest van het land en met de buurlanden Thailand.

De hoofdstad George Town is de grootste stad van Penang. Tussen 80 en 90% van de bevolking van de staat leeft in het grootstedelijk gebied.

De stad trekt toeristen uit de hele wereld, vooral als gevolg van de bijzondere sfeer van de stad, waar er pittoreske, smalle straatjes en een hele horde straathandelaren van diverse soorten.

George Town wordt gekenmerkt door zijn multi-culturele bevolking. In aanvulling op moskeeën en tempels, die vaak naast elkaar gelegen aan zij, zijn er indrukwekkende gebouwen zowel in het Engels koloniale stijl (bijv. Stadhuis) en in de traditionele Chinese architectuur (zoals de “clan huis” Khoo Kongsi).

Anders, de berg Penang Hill is een populaire toeristische bestemming. Het is de eerste berg van Maleisië station 830 m – en je hebt de keuze om te lopen of gebruik een van de custom-built trein auto’s aan de top te bereiken. Vanaf hier is er een prachtig uitzicht over Penang en het vasteland.

Veel bezoekers ook de reis naar het dorp Ayer Itam. Er is in feite een van de mooiste boeddhistische tempels in heel Zuidoost-Azië – Kek Lok Si. Het ligt majestueus op een heuvel, en de centrale tempelcomplex zijn “De Tienduizend Boeddha’s Pagoda ‘. Top – op de top van een aantal verdiepingen – is het versierd met een gouden spiraalvormige top.

Penang International Airport ligt op 16 mijl ten zuiden van Georgetown gelegen.