Autoverhuur Penang Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Penang Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Penang Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Penang Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Penang Luchthaven

Autohuur Penang Luchthaven
Auto huren Penang Luchthaven

Penang International Airport (PEN) – voorheen bekend als Bayan Lepas International – Gelegen in Bayan Lepas wijk in Maleisië, namelijk 16 km ten zuiden van de staat Penang hoofdstad George Town.

Penang International Airport is de belangrijkste luchthaven voor het noordelijke deel van Maleisië – En hebben regelmatig route verbindingen naar de meeste grote steden in Zuidoost-Azië.Ongeveer 4 miljoen passagiers per jaar hier geserveerd. Verschillende Aziatische budget luchtvaartmaatschappijen gebruiken deze luchthaven. Een significante toename van het verkeer in de afgelopen jaren heeft ertoe geleid dat er nu plannen voor een aanzienlijke uitbreiding, met inbegrip van zal worden gebouwd een tweede start-en landingsbaan.

Om van de luchthaven naar andere plaatsen in Penang (bijvoorbeeld, de hoofdstad George Town), kan men met de bus of taxi. Als u een auto wilt huren, hebben een aantal internationale autoverhuurbedrijven hun kantoren op de luchthaven – bvAvis, Budget, Hertz, Sixt.

De openbare voorzieningen zijn goed in Penang Airport. In aanvulling op de bank (met valuta-diensten) en een aantal geldautomaten, zijn er verschillende restaurants en cafes – en duty-free shop, souvenirwinkels, diverse kiosken en apotheken.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar er zijn verschillende accommodaties binnen een straal van ca. 5 km.