Autoverhuur Kuala Lumpur Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kuala Lumpur Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Kuala Lumpur Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kuala Lumpur Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kuala Lumpur Luchthaven

Autohuur Kuala Lumpur Luchthaven
Auto huren Kuala Lumpur Luchthaven

Kuala Lumpur International Airport (KUL) is Maleisië grootste luchthaven.Het is gelegen in Sepang, ca. 50 km ten zuidwesten van de hoofdstad Kuala Lumpur, en werd officieel geopend op 27 Juni 1998.Maar liefst 35 miljoen passagiers per jaar onderhouden hier en de luchthaven is dan ook een van de grootste in Zuidoost-Azië.

Er zijn twee terminals op de luchthaven (hoofdterminal en Satellite Terminal), die zijn verbonden door middel van een automatische trein. De luchthaven is de basis voor luchtvaartmaatschappijen Maleisie Airlines en AirAsia, maar voor de rest vaste route (via vele internationale luchtvaartmaatschappijen) naar een aantal bestemmingen wereldwijd.

Er zijn twee treinen tussen de luchthaven en Kuala Lumpur: Een zeer snelle zonder stuurprogramma metro express, en een meer traditionele trein volgt dezelfde route, maar stopt bij diverse stations. Anders zijn er vele bussen van de belangrijkste station in de kelder van de luchthaven parkeergarage. Als u ervoor kiest om een ​​taxi (vaste tarieven naar Kuala Lumpur centrum) te nemen, kunt u uw ticket op voorhand in de aankomsthal.

Als u een auto wilt huren in Kuala Lumpur, heeft een aantal van autoverhuur bedrijven in hun vestigingen op de luchthaven – zoals Avis, Budget, Hertz, National en Thrifty.

De openbare voorzieningen op de Kuala Lumpur International Airport is zeer goed. Het heeft verschillende restaurants en snackbars in beide terminals, evenals een goede selectie van winkels, speelruimte voor kinderen, enz.

Er zijn twee hotels op de luchthaven – KLIA Pan Pacific Hotel en het Airside Transit Hotel. Daarnaast zijn er twee hotels gelegen in de nabijheid van het luchthavengebied – Concorde Inn Hotel en het Empress Hotel.