Autoverhuur Kuala Lumpur

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kuala Lumpur

Vind goedkope autoverhuur in Kuala Lumpur door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kuala Lumpur. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kuala Lumpur

Autohuur Kuala Lumpur
Auto huren Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië, is gelegen ten westen van het land – ongeveer 40 km van de kust.Het is ook het centrum van een aparte federale grondgebied binnen de staat Selangor grenzen. De bevolking is van ongeveer 1,8 miljoen, en de stad heeft een sterke positie als belangrijkste commerciële, culturele en educatieve centrum van Maleisië.

Kuala Lumpur werd opgericht als een mijnstadje door de Chinezen in 1857 en ontwikkelde zich snel met meer en meer functies. In de afgelopen jaren is de uitbreiding in de richting van een moderne metropool is formidabel.

Vandaag Kuala Lumpur is duidelijk gemarkeerd door een snelle en sterke economische groei van Maleisië en de moderne architectuur met hoge gebouwen en kantoorgebouwen karakteriseren grote delen van het stedelijk landschap. Maar de stad heeft ook een aantal meer traditionele architectuur te pronken, zowel Chinese en islamitische geïnspireerde. De ontwikkeling heeft geleid tot hebben gevormd meerdere centra. De meeste bezienswaardigheden zijn te vinden in het traditionele centrum, gelegen aan de samenvloeiing van Kelang en Gombak voldoen.

Onder de natuurlijke bezoeken doelstellingen Merdeka (“Plein van de Vrijheid”), die Malaya-Federatie werd uitgeroepen in 1957. Ook Town China Town, met zijn onmiskenbare Chinees karakter, moet worden vermeld. Andere traditionele attracties is de Nationale Vergadering, Nationaal Monument, Nationale Moskee en diverse interessante musea. Gezinnen met kinderen zullen ook vaak weer toevoegen weg activiteitenpark Taman Tasek Perdana.

Als het gaat om moderne architectuur, zijn er een aantal prominente wolkenkrabbers, die in grote mate bijdraagt ​​aan de vorming van Kuala Lumpur “skyline”. Het geldt in de eerste plaats naar Maleisië Telecom gebouw (310 meter), Plaza Rakyat (382 meter) en de 450 m hoge tvillingskyskraperen “Petronas Twin Towers”. Een spectaculaire voetgangersbrug verbindt 41 en 42 verdieping van de twee “torens” – en vanaf dat het is 170 meter naar het straatniveau.

De stad is verder een duidelijk multicultureel karakter, waar men kan zien de minaretten, torens, Chinese pagodes en Indiase tempels naast elkaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kuala Lumpur International Airport, dat is ongeveer. 50 km ten zuidwesten van de stad.