Autoverhuur Kefalonia Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kefalonia Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Kefalonia Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kefalonia Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kefalonia Luchthaven

Autohuur Kefalonia Luchthaven
Auto huren Kefalonia Luchthaven

Kefalonia Airport (EFL) is gelegen op het Griekse eiland Kefalonia (Kefalonia) in de Ionische Zee – 9 km ten zuidoosten van de hoofdstad van het eiland, Argostoli.

De luchthaven heeft een relatief grote charter zomer van een aantal Europese steden, en luchtvaartmaatschappijen als British Airways, Easyjet, Noorse en Ryanair vliegt hier.

Vanaf het vliegveld zijn er ook directe vluchten het hele jaar door ook Athene. Vlucht tijd tussen Athene en het eiland Kefalonia is 45 minuten.

Kefalonia Airport geopend in 1971 en heeft een terminal gebouw. Er zijn relatief weinig voorzieningen op het vliegveld voor reizigers, maar het is een cafe, belastingvrije winkels, juweliers en toeristische informatiebalie in de terminal. Daarnaast is een aantal van autoverhuur bedrijven in hun vestigingen op de luchthaven – met inbegrip van de internationale en bekende spelers zoals Hertz en Europcar.

Om van het vliegveld naar het Argostoli, kan men een taxi nemen of een huurauto. Het is pr. op heden geen gewone bus op deze route, maar sommige touroperators bieden gratis pendeldienst van de luchthaven naar het hotel.

Veel toeristen kiezen om een ​​auto te huren in Kefalonia, dus u kunt dit mooie Griekse eiland te verkennen op uw eigen.