Autoverhuur Keflavik

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Keflavik

Vind goedkope autoverhuur in Keflavik door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Keflavik. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Keflavik

Autohuur Keflavik
Auto huren Keflavik

Keflavík is een klein stadje aan de IJslandse schiereiland Reykjanes, ca. 35 km ten zuidwesten van de hoofdstad Reykjavik.De stad heeft ongeveer 8.000 inwoners (2010), en is het meest bekend om de grote internationale luchthaven aan de rand van de stad.

Keflavik werd opgericht als een vissershaven in de jaren 1500, en is nog steeds de visvangst en de verwerking is van belang voor de industrie. Anders sinds 2 Tweede Wereldoorlog was een belangrijke NAVO-basis – met een belangrijke aanwezigheid in de VS – hier, maar het heeft in de afgelopen jaren veel van zijn belang.

De belangrijkste attractie in Keflavik is Duus House, een cultureel centrum dat is een integraal onderdeel van de grootste van de stad warenhuis. Er is een kunst museum met wisselende tentoonstellingen en een concert – in aanvulling op een zeer interessante verzameling van verschillende scheepsmodellen.

Keflavik, met de nabijheid van de eilanden belangrijkste luchthaven, een goed uitgangspunt voor de verkenning van het zuidwestelijke deel van het land.De handigste manier om rond te krijgen is het gebruik van de auto.