Autoverhuur Kimberley

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kimberley

Vind goedkope autoverhuur in Kimberley door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kimberley. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kimberley

Autohuur Kimberley
Auto huren Kimberley

Kimberley is de hoofdstad van de Zuid-Afrikaanse provincie Noord-Kaap, op ongeveer 450 km ten zuidwesten van Johannesburg.De stad heeft ongeveer 210.000 inwoners (2011), en worden vaak omschreven als ’s werelds’ diamant kapitaal “.

Kimberley werd opgericht als een mijnstad in 1871 – na bleek twee gigantische diamanten in het gebied. Er was toen een diamant rush, aangezien een aantal avonturiers stroomden naar. De Britten waren er snel bij om bijlage het gebied, en vormden zij de Britse kolonie Griqualand West – tot ergernis van de Boeren, die daar had gewoond voor meerdere generaties.

Diamond Rush duurde tot 1914, en door de jaren heen, heeft de diamant jagers de diepste mijnschacht gegraven – Big Hole. De diepte van de main quest is 400 meter.

Hoewel haast dus zijn reeds lang voorbij, het duurt nog steeds diamant productie in de Kimberley – en de historie met betrekking tot het mijnverleden van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Mines heeft momenteel de status van een museum – en in relatie tot de Big Hole is een gerestaureerd kazerne van pionier dag en smid De Beers huis. Het is ook mogelijk – het grootste deel van curiosa en sensatie – om de licentie te graven te kopen in de oude mijn. Misschien kun je, als je geluk hebt, nog steeds een kleine diamant.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kimberley Airport, 9 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.