Autoverhuur Koszalin

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Koszalin

Vind goedkope autoverhuur in Koszalin door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Koszalin. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Koszalin

Autohuur Koszalin
Auto huren Koszalin

Koszalin is de grootste stad in het Midden-Pommeren en bevindt zich ten noordwesten van Polen 12 km ten zuiden van de Oostzee.Het heeft een bevolking van 107.146 (2009) inwoners. Nabijgelegen steden Kamien Pomorski, Mielno en Kolobrzeg.

De eerste historische bron die de stad Groot-Polen Chronicle vermeldt vanaf 1108. Een van de oudste gebouwen is de St. Maria kerk uit de jaren 1300. Overblijfselen van een middeleeuwse stadsmuur is bewaard gebleven.

Koszalin is omgeven door prachtige bossen en reserves, met inbegrip van het vogelreservaat in Parnowo (5 km naar het westen) en de Lubiatowskie Lake (5 km naar het zuiden). Het hoogste punt in Koszalin is Chelmska die heeft een toren op de top waar men kan genieten van het uitzicht. De nabijheid van de Oostzee is belangrijk, en dit deel van de zee staat bekend om zijn prachtige duinen, kliffen en brede zandstranden.

De 4e Maart 1945 Koszalin werd bezet door de Sovjet-Unie na de 2e Wereldoorlog. Volgens de Potsdam overeenkomst was de stad die voorheen onder Duitsland gebracht onder de Poolse administratie en omgedoopt Koszalin.De meerderheid van de Duitse bevolking vluchtten of werden verdreven.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Szczecin-Goleniów Solidarnosc luchthaven, 119 km van het centrum van Koszalin.Een andere grote luchthaven is Gdansk Lech Walesa Airport (GDN / EPGD), is 196 mijl ten oosten van Koszalin.