Autoverhuur Heraklion

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Heraklion

Vind goedkope autoverhuur in Heraklion door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Heraklion. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Heraklion

Autohuur Heraklion
Auto huren Heraklion

Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad en grootste stad van de Griekse turistøya Kreta, en heeft ongeveer 173.000 inwoners (2011).De stad is gelegen aan de noordkust, en is het administratieve, economische en toeristische centrum. Heraklion is ook het eiland belangrijkste haven, en van daaruit de passagiersschepen tot veel andere Griekse eilanden.

Heraklion is zowel een dynamische en kosmopolitische stad – vooral in de zomer, wanneer duizenden toeristen komen naar de stad. Een van de belangrijkste archeologische musea hier te vinden, die deels is ’s werelds grootste collectie van Minoïsche kunst. De exposities omvatten ook de ontdekking van Knossos uit de oudheid.

Veel toeristen vinden hun weg naar de oude stad van Heraklion – die wordt omgeven door een 4 km lange Venetiaanse muren uit de jaren 1400. Hier ligt de vesting “Rocca al Mare” uit 1540, Agios Markos Basiliek 1239, Ekaterini kloosterkerk uit 1555 (die vandaag de dag een museum herbergt) en Agios Minas kathedraal uit 1895. De kathedraal is een van de grootste kerken in neobysantiske Griekenland.

Het ook aan te raden een bezoek aan het historisch museum – waar u kunt zien schilderijen van El Greco – die werd geboren in Heraklion.

Een beetje ten zuiden van Heraklion is het Minoïsche paleis van Knossos, dat is de hoofdstad zijn de belangrijkste trekpleister.

Anders, de stad biedt goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven met restaurants, cafes, bars en nachtclubs.

De stad van de luchthaven – luchthaven van Heraklion – ligt 5 km ten oosten van het centrum.